Menukaart

Onbeperkt à la carte eten voor € 32,95
Bestel zoveel gangen als u wilt tot onze keuken sluit. 

MenukaartReserveren

Voor de grote of kleine trek, de lunch, een borrel of het diner, bij de Duif bent u aan het juiste adres. Kies een los gerecht of ga voor onbeperkt à la carte of een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs.

Niet verwijderen, deze zorgt er voor dat het menu standaard gesloten is

Lunchkaart

12.00 uur – 16.00 uur

Soep

Tomatensoep 6,50
romige tomatensoep met balletjes

Soep van de week 6,50
met uitgebakken spekjes (vraag medewerkers)

 

Boerenbrood

(wit of bruin brood)

Tonijnsalade 8,50
kappertjes, rode ui en limoen- koriandermayo

Carpaccio 8,50
oude kaas, pestomayonaise, pitjes en rucola

Gerookte zalm 9,00
met kappertjes, augurk en mosterddillesaus

Gezond 8,50
kaas, ham, rauwkost en romige cocktailsaus

Brie 8,50
met honing, walnoten, rode uiencompote en rucola

 

12-uurtje 12,50
Tomatensoep of soep van de week, boerenbrood met ham en kaas, kroket en aardappelsalade

 

Tosti

(met wit of bruin brood)

Kaas 6,00
tosti met kaas

Ham/kaas 6,25
tosti met ham en kaas

Hawaï 6,50
tosti met ham, kaas en ananas

 

Eiergerechten

(met wit of bruin brood)

Uitsmijter 9,00
Diverse uitsmijters naar keuze uit ham, kaas of spek

Omelet 10,50
Diverse omeletten naar keuze uit ham, kaas of spek,

Boerenomelet 12,50
met champignons, spek, uien

 

Kroketten

1 kroket 4,50
met wit of bruin brood

2 kroketten 7,00
met wit of bruin brood

 

Salades

(met boerenbrood wit/bruin)

Frisse seizoensalade 9,50
Seizoensalade (vraag medewerkers)

Salade met biefstuk 11,50
Salade met biefstukpuntjes

 

Gebak

Appeltaart 3,25
ambachtelijke appeltaart

Taart van de week 3,25
(vraag medewerkers)

Slagroom 0,50
Toef verse slagroom

 

IJs

Dame Blanche 4,50
vanille ijs met verse slagroom en chocoladesaus

Dessert van het seizoen 5,00
(vraag medewerkers)

Raketje 0,75

 

Borrel

Bitterballen 7,50
8 bitterballen geserveerd met mosterd

Warme hapjes 7,50
10 stuks gesorteerde hapjes

Kaassouffléss 7,50
10 stuks 

Curry samosa 7,50
10 stuks, met chilisaus

Frietje 3,50
met mayonaise

Broodplankje 4,50
plankje met brood, sausjes en boter

 

Plategerechten

Deze gerechten worden geserveerd met frites en gemengde salade

Biefstuk 23,50
van de haas met sjalottenjus

Saté 21,50
van de varkenshaas met pindasaus

Victoriabaars 22,50
met antiboise

Wiener schnitzel 20,50
met champignonroomsaus

Spareribs 20,50
met knoflooksaus

 

Voor groepen vanaf 20 personen serveren wij een lunchbuffet.

 

Onbeperkt à la carte

Zoveel gangen bestellen als u wilt tot onze keuken sluit.
Desserts bestellen kan tot een half uur na sluiten van de keuken.

slechts 32,95 p.p.
kindermenu voor kinderen t/m twaalf jaar 2,- per levensjaar

Na ontvangst wordt ovenvers boerenbrood geserveerd met heerlijke huisgemaakte sausjes en boter. Terwijl u lekker van uw broodje en drankje geniet kunt u rustig een gerecht uitkiezen en bestellen. Dit kan voor de gehele tafel verschillend zijn. Uw keuze wordt geserveerd en nadat iedereen uitgegeten is, worden de borden uitgehaald en beginnen we weer opnieuw, net zolang totdat u voldaan bent.

 

Soep

Tomatensoep
romige tomatensoep met balletjes

Soep van de week
(vraag medewerkers)

 

Vlees

Carpaccio
met pestomayonaise, rucola, pitjes en oude kaas

Spareribs
gemarineerde spareribs

Black Angus
met een jus van sjalot

Wienerschnitzel
met champignonroomsaus

Saté
van varkenshaas met pindasaus

Biefstukpuntjes
uit de wok met teriyakisaus

Grootmoeders sukade
met eigen jus

Wrap
met heks’nkaas, gerookte kipfilet en ijsbergsla

Crispy chicken
met zoetzure saus

Rauwe ham met meloen
en balsamicostroop

Kippendijen
met spek omwikkeld en afgelakt met BBQ-saus

Naegelholt
met frisse aardappelsalade, Amsterdams zuur en piccalilly mayonaise

Gao Bao
met pulled pork, hoisinsaus en Oosterse salade

 

Vis

Gamba’s
gebakken in knoflookolie, met bosui en een vleugje citroen

Crostini met tonijnsalade
en limoen- koriandermayonaise

Fish & chips
met remouladesaus

Victoriabaars
met antiboise

Assiette Fruits de Mer
3 koude vissoorten met romige cocktailsaus

 

Seizoensgerechtjes

uiteraard wisselend per seizoen (vraag onze medewerkers)

 

Vegetarisch

Loempia
met Oosterse salade en chilisaus

Reuzen champignon
gevuld met couscous, rozemarijn, courgette en wortel

Wisselende salade
(vraag onze medewerkers)

Curry
van mungbonen met kruiden en specerijen

Kerriebouillon
met udon noedels, taugé, lente-ui en champignons

Carpaccio
van rode biet met mierikswortel en frisse salade

 

Bijgerechten

Friet
Oer frieten met mayonaise

Salade
gemengde salade met French dressing

Brood
met gezouten boter en wisselende dip (wij hebben ook glutenvrije broodjes)

 

Dessert

Dame Blanche
vanille-ijs met chocoladesaus, verse slagroom en advocaat

Panna cotta
“Solero”

Coupe de Duif
sorbetijs met vers fruit en slagroom

Cheesecake brownie
met vanillesaus

Scroppino
met citroen en limoncello

Smoothie
Appel-kaneel merinque met karamelsaus

Kaas
met appelstroop, kletsenbrood en walnoot (wisselende kaassoort)

 

Kindermenu

kinderen t/m twaalf jaar 1,75 per levensjaar

Tomatensoep
Soep van de week
Mini frikandellen
Crispy chicken
Bitterballetjes
Poffertjes
Stukje biefstuk
Stukje zalm
Knakworstjes
Pizza

 

Bijgerechten

Friet
Oer frieten met mayonaise

Salade
gemengde salade met French dressing

Brood
met gezouten boter en wisselende dip (wij hebben ook glutenvrije broodjes)

 

Wijnen

Per glas/fles

Wit

Pinot Blanc 4,75 / 23,50
Sauvignon Blanc 4,75 / 23,50
Chardonnay 5,25 / 24,50

 

Rood

Merlot 5,25 / 24,50
Tempranillo 5,75 / 26,50
Carménère 6,75 / 28,00

 

Rosé

Grenache 4,75 / 23,50

 

Zoet Wit

Rivaner 4,25 / 20,00
Tonino 4,25 / 20,00

 

Dinerkaart

3-gangen keuzemenu 29,50

Stel uw 3-gangen menu samen voor een vaste prijs.
Weing trek? Alle gerechten zijn ook apart te bestellen.

Voorgerechten

Geserveerd met brood en sausjes.
Deze gerechten zijn ook apart te bestellen voor 11,50.

Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, gebrande pitjes en oude kaas
Steak tartaar; fijn gesneden biefstuk met kappertjes, sjalot, mosterd en augurk
Sashimi van zalm met sojasaus, wasabimayonaise en wakame
Gamba’s in pittige chili-knofl ookolie met frisse salade
Salade met feta, gegrilde courgette, tomaat, rode ui en dressing
Kop soep naar keuze (vraag onze medewerkers)

Hoofdgerechten

Geserveerd met gebakken aardappels, frites en gemengde salade.

Biefstuk van de haas met voorjaarsgroenten en sjalottenjus 22,50
Sukade van het Livar varken met gegrilde groentes en rodewijnjus 20,50
Gemarineerde spareribs geserveerd met knofl ooksaus 18,50
Noorse zalm uit de oven met voorjaarsgroenten en Hollandaisesaus 21,50
Wienerschnitzel met boerengarnituur 18,50
Selectie van verschillende vegetarische gerechtjes 18,50

Desserts

De desserts zijn ook apart te bestellen voor 7,50.

Dame blanche: vanille-ijs met chocoladesaus, verse slagroom en advocaat
Pecan toffee meringue taart met karamelsaus
Pannacotta van vanille met frambozensaus en vanille-ijs
Coupe de Duif; wisselend sorbetijs met verse slagroom en fruit
Reypenaer kaas (2 jaar oud) met appelstroop, kletsenbrood en walnoot

 

De rekening van een groep delen vinden wij geen probleem, maar alles apart afrekenen (menu + drankjes p.p.) is helaas niet mogelijk. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie of-intolerantie. Informeer onze medewerkers als u een voedselallergie hebt. Wij helpen u dan bij het maken van een juiste menukeuze. Alle prijzen in euro’s.

Download deze menukaart (pdf)