Menukaart

Onbeperkt à la carte eten voor € 32,95
Bestel zoveel gangen als u wilt tot onze keuken sluit. 

MenukaartReserveren

Voor de grote of kleine trek, de lunch, een borrel of het diner, bij de Duif bent u aan het juiste adres. Kies een los gerecht of ga voor onbeperkt à la carte of een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs.

Niet verwijderen, deze zorgt er voor dat het menu standaard gesloten is

Lunchkaart

12.00 uur – 16.00 uur

Soep

met boerenbrood wit/bruin

Tomatensoep 6,50
romige tomatensoep met balletjes

Mosterdsoep 6,50
met knoflookcroutons

 

Boerenbrood

(wit of bruin brood)

Makreelrillettes 8.50
met kappertjes, rode ui en limoen- koriandermayonaise

Carpaccio 8.50
met oude kaas, truffelmayonaise, gebrande pitjes en rucola

Gerookte zalm 9.00
met kappertjes, augurk en mosterddillesaus

Gezond 8.50
met kaas, ham, rauwkost en romige cocktailsaus

Brie 8.50
met honing, walnoten, rode uiencompote en rucola

 

12-uurtje 12,50
Tomatensoep of mosterdsoep, boerenbrood met ham en kaas, kroket en aardappelsalade

 

Tosti

(met wit of bruin brood)

Kaas 6,00
tosti met kaas

Ham/kaas 6,25
tosti met ham en kaas

Hawaï 6,50
tosti met ham, kaas en ananas

 

Eiergerechten

(met wit of bruin brood)

Uitsmijter 9,00
Diverse uitsmijters naar keuze uit ham, kaas of spek

Omelet 10,50
Diverse omeletten naar keuze uit ham, kaas of spek,

Boerenomelet 12,50
met champignons, spek, uien

 

Kroketten

1 kroket 4,50
met wit of bruin brood

2 kroketten 7,00
met wit of bruin brood

 

Salades

(met boerenbrood wit/bruin)

Frisse seizoensalade 9,50
Seizoensalade (vraag medewerkers)

Salade met biefstuk 11,50
Salade met biefstukpuntjes

 

Gebak

Appeltaart 3,25
ambachtelijke appeltaart

Taart van de week 3,25
(vraag medewerkers)

Slagroom 0,50
Toef verse slagroom

 

IJs

Vanille-ijs 4,50
met chocoladesaus, verse slagroom en tokkelroom

Dessert van het seizoen 5,00
(vraag medewerkers)

Raketje 0,75

 

Borrel

Bitterballen 7,50
8 bitterballen geserveerd met mosterd

Warme hapjes 7,50
10 stuks gesorteerde hapjes

Mini Kaassouffléss 7,50
10 stuks

Curry samosa 7,50
10 stuks, met chilisaus

Frietje 3,50
met mayonaise

Broodplankje 4,50
plankje met brood, sausjes en boter

 

Plategerechten

Deze gerechten worden geserveerd met frites en gemengde salade

Biefstuk
van de haas met sjalottenjus 23.50

Saté
van de varkenshaas met pindasaus 21.50

Gamba’s Piri Piri
gebakken in knoflookolie met bosui en citroen 22.50

Cordon bleu
dunne varkensschnitzel gegratineerd met ham en kaas 20.50

Spareribs
met knoflooksaus 20.50

Ravioli
met funghi en truffel 21.50

 

Voor groepen vanaf 20 personen serveren wij een lunchbuffet.

 

Onbeperkt à la carte

Zoveel gangen bestellen als u wilt tot onze keuken sluit.
Desserts bestellen kan tot een half uur na sluiten van de keuken.

slechts 32,95 p.p.
kindermenu t/m twaalf jaar 2,- per levensjaar

Na ontvangst wordt ovenvers boerenbrood geserveerd met heerlijke huisgemaakte sausjes en boter. Terwijl u lekker van uw broodje en drankje geniet kunt u rustig een gerecht uitkiezen en bestellen. Dit kan voor de gehele tafel verschillend zijn. Uw keuze wordt geserveerd en nadat iedereen uitgegeten is, worden de borden uitgehaald en beginnen we weer opnieuw, net zolang totdat u voldaan bent.

 

Soep

Tomatensoep
romige tomatensoep met balletjes

Mosterdsoep
met knoflookcroutons

 

Vlees

Carpaccio
met truffelmayonaise, rucola, gebrande pitjes en oude kaas

Spareribs
Gemarineerde spareribs

Black Angus
met een jus van sjalot

Cordon bleu
dunne varkensschnitzel gegratineerd met ham en kaas

Saté
van de varkenshaas met pindasaus

Biefstukpuntjes
uit de wok met teriyakisaus

Steak tartaar
met kappertjes, augurk, sjalot en truffelmayonaise

Pastasalade
met kip-pesto

Vitello tonnato
dungesneden kalfsrosbief met tonijnmayonaise

Indonesische Rendang
van rund met nasi

Crispy chicken
met zoetzure saus

Kippendijen
met spek omwikkeld en afgelakt met BBQ-saus

Achterhoeks plankje
met Naegelholt en ree salami met frisse aardappelsalade, Amsterdams zuur en piccalilly mayonaise

Gao Bao
met pulled chicken, hoisinsaus en Oosterse salade

 

Vis

Gamba’s Piri Piri
gebakken in knoflookolie met bosui en een vleugje citroen

Crostini met makreelrillettes
en limoen- koriandermayonaise

Mosselpannetje
gekookte Zeeuwse mosselen met knoflooksaus

Gerookte zalm
met roomkaas en dille-knoflookolie

Krabkoekjes
met citroenmayonaise

 

Seizoensgerechtjes

uiteraard wisselend per seizoen (vraag onze medewerkers)

 

Vegetarisch

Portobello
gegratineerd met brie en rode uienmarmelade

Salade caprese
tomaat, mozzarella, basilicum en balsamico

Champignons Dordogne
met knoflooksaus

Ravioli
met funghi en truffel

Burrata
met gegrilde groenten

 

Bijgerechten

Friet
Oer frieten met mayonaise

Salade
gemengde salade met French dressing

Brood
met gezouten boter en wisselende dip
(wij hebben ook glutenvrije broodjes)

 

Dessert

Vanille-ijs
met chocoladesaus, verse slagroom en tokkelroom

Frambozen tiramisu
geserveerd in een glaasje

Coupe caramel
caramelijs met walnoot, zachte toffee en slagroom

Cheesecake
met rood fruit

Scroppino
met citroen en limoncello

Pecan toffee merinque
met karamelsaus

Wisselende kaas
met appelstroop, kletsenbrood en walnoot

 

Kindermenu

kinderen t/m twaalf jaar 2,- per levensjaar

Tomatensoep
Mosterdsoep
Mini frikandellen
Crispy chicken
Bitterballetjes
Poffertjes
Stukje biefstuk
Knakworstjes
Pizza
Crispy chicken

 

 

Wijnen

Per glas/fles

Wit

Pinot Blanc 4,75 / 23,50
Sauvignon Blanc 4,75 / 23,50
Chardonnay 5,25 / 24,50

 

Rood

Merlot 5,25 / 24,50
Tempranillo 5,75 / 26,50
Carménère 6,75 / 28,00

 

Rosé

Grenache 4,75 / 23,50

 

Zoet Wit

Rivaner 4,25 / 20,00
Tonino 4,25 / 20,00

 

Dinerkaart

3-gangen keuzemenu 29,50

Stel uw 3-gangen menu samen voor een vaste prijs.
Weing trek? Alle gerechten zijn ook apart te bestellen.

Voorgerechten

Geserveerd met brood en sausjes.
Deze gerechten zijn ook apart te bestellen voor 11,50.

Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, gebrande pitjes en oude kaas
Steak tartaar; fijn gesneden biefstuk met kappertjes, sjalot, mosterd en augurk
Sashimi van zalm met sojasaus, wasabimayonaise en wakame
Gamba’s in pittige chili-knofl ookolie met frisse salade
Salade met feta, gegrilde courgette, tomaat, rode ui en dressing
Kop soep naar keuze (vraag onze medewerkers)

Hoofdgerechten

Geserveerd met gebakken aardappels, frites en gemengde salade.

Biefstuk van de haas met voorjaarsgroenten en sjalottenjus 22,50
Sukade van het Livar varken met gegrilde groentes en rodewijnjus 20,50
Gemarineerde spareribs geserveerd met knofl ooksaus 18,50
Noorse zalm uit de oven met voorjaarsgroenten en Hollandaisesaus 21,50
Wienerschnitzel met boerengarnituur 18,50
Selectie van verschillende vegetarische gerechtjes 18,50

Desserts

De desserts zijn ook apart te bestellen voor 7,50.

Dame blanche: vanille-ijs met chocoladesaus, verse slagroom en advocaat
Pecan toffee meringue taart met karamelsaus
Pannacotta van vanille met frambozensaus en vanille-ijs
Coupe de Duif; wisselend sorbetijs met verse slagroom en fruit
Reypenaer kaas (2 jaar oud) met appelstroop, kletsenbrood en walnoot

 

De rekening van een groep delen vinden wij geen probleem, maar alles apart afrekenen (menu + drankjes p.p.) is helaas niet mogelijk. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie of-intolerantie. Informeer onze medewerkers als u een voedselallergie hebt. Wij helpen u dan bij het maken van een juiste menukeuze. Alle prijzen in euro’s.

Download deze menukaart (pdf)