Menukaart
Onbeperkt à la carte eten voor € 32,95
Bestel zoveel gangen als u wilt tot onze keuken sluit.
Voor de grote of kleine trek, de lunch, een borrel of het diner, bij de Duif bent u aan het juiste adres. Kies een los gerecht of ga voor onbeperkt à la carte of een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs.
Niet verwijderen, deze zorgt er voor dat het menu standaard gesloten is
Lunchkaart
12.00 uur – 16.00 uur
Soep
Tomatensoep 6,50
romige tomatensoep met balletjes
Soep van de week 6,50
met uitgebakken spekjes (vraag medewerkers)
Boerenbrood
(wit of bruin brood)
Tonijnsalade 8,50
kappertjes, rode ui en limoen- koriandermayo
Carpaccio 8,50
oude kaas, pestomayonaise, pitjes en rucola
Gerookte zalm 9,00
met kappertjes, augurk en mosterddillesaus
Gezond 8,50
kaas, ham, rauwkost en romige cocktailsaus
Brie 8,50
met honing, walnoten, rode uiencompote en rucola
12-uurtje 12,50
Tomatensoep of soep van de week, boerenbrood met ham en kaas, kroket en aardappelsalade
Tosti
(met wit of bruin brood)
Kaas 6,00
tosti met kaas
Ham/kaas 6,25
tosti met ham en kaas
Hawaï 6,50
tosti met ham, kaas en ananas
Eiergerechten
(met wit of bruin brood)
Uitsmijter 9,00
Diverse uitsmijters naar keuze uit ham, kaas of spek
Omelet 10,50
Diverse omeletten naar keuze uit ham, kaas of spek,
Boerenomelet 12,50
met champignons, spek, uien
Kroketten
1 kroket 4,50
met wit of bruin brood
2 kroketten 7,00
met wit of bruin brood
Salades
(met boerenbrood wit/bruin)
Frisse seizoensalade 9,50
Seizoensalade (vraag medewerkers)
Salade met biefstuk 11,50
Salade met biefstukpuntjes
Gebak
Appeltaart 3,25
ambachtelijke appeltaart
Taart van de week 3,25
(vraag medewerkers)
Slagroom 0,50
Toef verse slagroom
IJs
Dame Blanche 4,50
vanille ijs met verse slagroom en chocoladesaus
Dessert van het seizoen 5,00
(vraag medewerkers)
Raketje 0,75
Borrel
Bitterballen 7,50
8 bitterballen geserveerd met mosterd
Warme hapjes 7,50
10 stuks gesorteerde hapjes
Kaassouffléss 7,50
10 stuks
Curry samosa 7,50
10 stuks, met chilisaus
Frietje 3,50
met mayonaise
Broodplankje 4,50
plankje met brood, sausjes en boter
Plategerechten
Deze gerechten worden geserveerd met frites en gemengde salade
Biefstuk 23,50
van de haas met sjalottenjus
Saté 21,50
van de varkenshaas met pindasaus
Victoriabaars 22,50
met antiboise
Wiener schnitzel 20,50
met champignonroomsaus
Spareribs 20,50
met knoflooksaus
Voor groepen vanaf 20 personen serveren wij een lunchbuffet.
Onbeperkt à la carte
Zoveel gangen bestellen als u wilt tot onze keuken sluit.
Desserts bestellen kan tot een half uur na sluiten van de keuken.
slechts 32,95 p.p.
kindermenu voor kinderen t/m twaalf jaar 2,- per levensjaar
Na ontvangst wordt ovenvers boerenbrood geserveerd met heerlijke huisgemaakte sausjes en boter. Terwijl u lekker van uw broodje en drankje geniet kunt u rustig een gerecht uitkiezen en bestellen. Dit kan voor de gehele tafel verschillend zijn. Uw keuze wordt geserveerd en nadat iedereen uitgegeten is, worden de borden uitgehaald en beginnen we weer opnieuw, net zolang totdat u voldaan bent.
Soep
Tomatensoep
romige tomatensoep met balletjes
Soep van de week
(vraag medewerkers)
Vlees
Carpaccio
met pestomayonaise, rucola, pitjes en oude kaas
Spareribs
gemarineerde spareribs
Black Angus
met een jus van sjalot
Wienerschnitzel
met champignonroomsaus
Saté
van varkenshaas met pindasaus
Biefstukpuntjes
uit de wok met teriyakisaus
Grootmoeders sukade
met eigen jus
Wrap
met heks’nkaas, gerookte kipfilet en ijsbergsla
Crispy chicken
met zoetzure saus
Rauwe ham met meloen
en balsamicostroop
Kippendijen
met spek omwikkeld en afgelakt met BBQ-saus
Naegelholt
met frisse aardappelsalade, Amsterdams zuur en piccalilly mayonaise
Gao Bao
met pulled pork, hoisinsaus en Oosterse salade
Vis
Gamba’s
gebakken in knoflookolie, met bosui en een vleugje citroen
Crostini met tonijnsalade
en limoen- koriandermayonaise
Fish & chips
met remouladesaus
Victoriabaars
met antiboise
Assiette Fruits de Mer
3 koude vissoorten met romige cocktailsaus
Seizoensgerechtjes
uiteraard wisselend per seizoen (vraag onze medewerkers)
Vegetarisch
Loempia
met Oosterse salade en chilisaus
Reuzen champignon
gevuld met couscous, rozemarijn, courgette en wortel
Wisselende salade
(vraag onze medewerkers)
Curry
van mungbonen met kruiden en specerijen
Kerriebouillon
met udon noedels, taugé, lente-ui en champignons
Carpaccio
van rode biet met mierikswortel en frisse salade
Bijgerechten
Friet
Oer frieten met mayonaise
Salade
gemengde salade met French dressing
Brood
met gezouten boter en wisselende dip (wij hebben ook glutenvrije broodjes)
Dessert
Dame Blanche
vanille-ijs met chocoladesaus, verse slagroom en advocaat
Panna cotta
“Solero”
Coupe de Duif
sorbetijs met vers fruit en slagroom
Cheesecake brownie
met vanillesaus
Scroppino
met citroen en limoncello
Smoothie
Appel-kaneel merinque met karamelsaus
Kaas
met appelstroop, kletsenbrood en walnoot (wisselende kaassoort)
Kindermenu
kinderen t/m twaalf jaar 1,75 per levensjaar
Tomatensoep
Soep van de week
Mini frikandellen
Crispy chicken
Bitterballetjes
Poffertjes
Stukje biefstuk
Stukje zalm
Knakworstjes
Pizza
Bijgerechten
Friet
Oer frieten met mayonaise
Salade
gemengde salade met French dressing
Brood
met gezouten boter en wisselende dip (wij hebben ook glutenvrije broodjes)
Wijnen
Per glas/fles
Wit
Pinot Blanc 4,75 / 23,50
Sauvignon Blanc 4,75 / 23,50
Chardonnay 5,25 / 24,50
Rood
Merlot 5,25 / 24,50
Tempranillo 5,75 / 26,50
Carménère 6,75 / 28,00
Rosé
Grenache 4,75 / 23,50
Zoet Wit
Rivaner 4,25 / 20,00
Tonino 4,25 / 20,00
Dinerkaart
3-gangen keuzemenu 29,50
Stel uw 3-gangen menu samen voor een vaste prijs.
Weing trek? Alle gerechten zijn ook apart te bestellen.
Voorgerechten
Geserveerd met brood en sausjes.
Deze gerechten zijn ook apart te bestellen voor 11,50.
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, gebrande pitjes en oude kaas
Steak tartaar; fijn gesneden biefstuk met kappertjes, sjalot, mosterd en augurk
Sashimi van zalm met sojasaus, wasabimayonaise en wakame
Gamba’s in pittige chili-knofl ookolie met frisse salade
Salade met feta, gegrilde courgette, tomaat, rode ui en dressing
Kop soep naar keuze (vraag onze medewerkers)
Hoofdgerechten
Geserveerd met gebakken aardappels, frites en gemengde salade.
Biefstuk van de haas met voorjaarsgroenten en sjalottenjus 22,50
Sukade van het Livar varken met gegrilde groentes en rodewijnjus 20,50
Gemarineerde spareribs geserveerd met knofl ooksaus 18,50
Noorse zalm uit de oven met voorjaarsgroenten en Hollandaisesaus 21,50
Wienerschnitzel met boerengarnituur 18,50
Selectie van verschillende vegetarische gerechtjes 18,50
Desserts
De desserts zijn ook apart te bestellen voor 7,50.
Dame blanche: vanille-ijs met chocoladesaus, verse slagroom en advocaat
Pecan toffee meringue taart met karamelsaus
Pannacotta van vanille met frambozensaus en vanille-ijs
Coupe de Duif; wisselend sorbetijs met verse slagroom en fruit
Reypenaer kaas (2 jaar oud) met appelstroop, kletsenbrood en walnoot
De rekening van een groep delen vinden wij geen probleem, maar alles apart afrekenen (menu + drankjes p.p.) is helaas niet mogelijk. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie of-intolerantie. Informeer onze medewerkers als u een voedselallergie hebt. Wij helpen u dan bij het maken van een juiste menukeuze. Alle prijzen in euro’s.